whizbang header forside seo

SEO

Vil du have at din hjemmeside kommer til tops på søgemaskiner som Google? Det kan vi hjælpe dig med gennem god gammeldags SEO-arbejde.

Vi tilbyder tre slags opgaver:

SEO-tekster

Linkbuilding

Blogindlæg/Blogs

TEKSTER

Gode er vigtige for din SEO-indsats. Dårlige tekster vil gøre, at din hjemmeside, dens sider og eventuelle blogindlæg får svært ved at kravle op på de relevante søgeordsresultater på Google.

Gode tekster vil gøre det modsatte og dine chancer for at få gode placeringer på dine ønskede søgeord eller -fraser, vil blive højere.

Disse tekster kan vi hjælpe dig med, når du allerede har en hjemmeside. Men vi kan også sagtens hjælpe dig, hvis du har brug for en hjemmeside. Det følger nemlig med i vores hjemmesideydelser.

Links

Uden eksterne links (altså andre domæner, der linker til din hjemmeside) vil Google have svært ved at finde ud af om din hjemmeside er til at stole på.

Derfor er linkbuilding meget vigtig for din søgeordsoptimeringsindsats. Link er simpelthen lig med tillid.

Vi kan hjælpe dig med din linkbuilding, så Google har tillid til din hjemmeside. Vi bruge hjemmesider med høje ratings og dermed hjemmesider, som Google har stor tillid til. De links, vi bruger er gratis, så det bliver ikke superdyrt for dig.

Blogs

En blog med gode og velstrukturerede blogindlæg kan og vil hjælpe dig med at skille dig ud. Ikke kun i forhold til Google, men også direkte overfor dine konkurrenter.

En blog med meget og højkvalitets indhold, er noget, som Google simpelthen elsker. Derfor skal du have en blog.

Vi kan hjælpe dig alt fra at planlægge din blog til at skrive et enkelt blogindlæg eller mange. Vi arbejder struktureret i planlægningen og laver højkvalitets blogindlæg, der garanterer dig læsere, der finder dem igennem Google.

SEO-tekster

SEO-tekster er inklusivt

Snippet-optimering

Søgeordsanalyse

Overskriftsoptimering (H-tags)

Søgeordsbrugsoptimering

Eksterne og interne links

SEO af billeder og videoer

Optimering af afsnits- og sektionsordantal

Pris

1,00 kr ekskl. moms. (1,25 kr. inkl. moms) pr. ord.

Rabat

Hjemmesidekunder får 20% rabat på SEO-tekster.

 

Linkbuilding

Linkbuilding er inklusivt

Backlinks, der kan skaffes gratis fra domæner med høje ratings

Links på Startup Consulting, Startup Magasine og WhizBang! (Værdi 1.500 kr.)

Priser

50 links: 4.000 kr. ekskl moms (5.000 kr. inkl. moms). Dette vil gøre at din linkbuilding er stærkere, end de fleste af dine konkurrenter.

Rabat

Hjemmesidekunder får 20% rabat.

Blogs

Blogindlæg og blog-ydelser

Enkelte blogindlæg

Strukturerede flere blogindlæg

Blogplanlægning

Alle blogindlæg er SEO-optimerede

Priser

Blogindlæg med op til 600 ord: 600 kr. ekskl. moms (750 kr. inkl. moms)

Blogindlæg med op til 1.200 ord: 1.000 kr. ekskl. moms (1.250 kr. inkl. moms)

Blogindlæg med op til 2.000 ord: 1.500 kr. ekskl. moms (1.875 kr. inkl. moms)

5 blogindlæg: 5% rabat på den samlede pris

10 blogindllæg: 10% rabat på den samlede pris

20 blogindlæg: 15% rabat på den samlede pris

+20 blogindlæg: Kontakt os

Blogplanlægning: 1.000 kr. ekskl. moms (1.250 kr. inkl. moms) for 10 blogindlæg

Blogplanlægning: 1.600 kr. ekskl. moms (2.000 kr. inkl. moms) for 20 blogindlæg

MEst Stillede SPørgsmål

Du skal som kunde hos os have betalt for fakturaen, før vi kommer i gang med opgaven.
Det er desværre en betingelse, vi har lavet, da vi har oplevet, at mange af vores kunder ikke har betalt for de ydelser, vi har udført for dem. Og vi kan ikke altid tilbageføre vores arbejde, når det allerede er udført. I disse tilfælde er det ren tabt arbejdstid og penge for WhizBang!

Det kommer helt an på, hvilken opgave det handler om og hvor stor opgaven er. Linkbuilding kan tage alt fra en uge til to. SEO-Tekster på din hjemmeside kan tage alt alt fra et par dage til et par uger, alt afhængigt af opgavens størrelse. Et enkelt blogindlæg kan tage fra en enkelt dag til et par dage, mens flere blogindlæg kan kan fra en uge til over en måned, før alt er færdig. Vi tager også forbehold for travle perioder, hvor leveringstiderne kan være længere.

Ja, det gør vi i samarbejde med dig. Vi står for betalingen af disse, men du skal efter det første år selv betale for domænet og webhotel.

Ja, det gør vi på SEO-tekster og blogindlæg. Vi sender dig vores resultater fra vores SEO-værktøjer, så du kan se, hvor gode vores tekster er. Med hensyn til linkbuilding, så bruger vi et system, vi bruger til at vise vores kunder, hvilke links fra hvilke domæner, vi har skaffet for dem.

Hvis vi skal ændre i dine tekster og udføre SEO-tekstservice og hvis vi skal skrive blogindlæg for dig, så skal vi helst have adgang til din domæne og hjemmeside. Det skal vi for at kunne give dig de bedste resultater. Hvis vi kun skal udføre linkbuilding for dig, er det ikke nødvendigt at få adgang til din hjemmeside.

Ja, det har vi selvfølgelig. Tjek Startup Consulting, Startup Magazine, KDK Rengøring, Kørekort Ribe og Flyttemændene. Alle blogindlæg på Startup Consulings, KDK Rengørings (Kører stadigvæk) og Flyttemændenes blogs er skrevet af os, mens omkring 95% af blogindlæggene på Startup Magazine er skrevet og udgivet af os. Vi har lavet alle hjemmesider og har udført SEO for dem.

Der kan gå nogle uger, før Google går igennem dit domæne igen, efter vi har udført vores SEO-opgaver for dig.

Det er ikke noget, vi kan gøre noget ved, men vi gør vores for at det sker hurtigst muligt. Det gør vi ved at anmode Google at gennemgå dit domæne igen.

Det kommer an på, hvordan du vil bruge dit domæne. Hvis du vil have at dine besøgende skal kunne finde dig på søgemaskiner som Google, er det meget vigtigt, at din side søgemaskineoptimeres. De sider, vi laver for vores kunder, er der udført onsite SEO på, men du kan altid gøre mere. For eksempel ekstern linkbuilding og udarbejdelse af en højkvalitets blog. Disse to hjælper gevaldigt på din SEO-indsats. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.